Manuela Van Geenhoven - sopraan / zangeres

Email: manuela.vgATskynet.be

HUWELIJKSVIERING


Voor repertoirelijst ga naar Repertoire

Voor luisterfragmenten ga naar Muziekfragmenten

Sopraan / zangeres Manuela zorgt voor een onvergetelijke en stijlvolle opluistering van uw huwelijksviering. Of uw huwelijk voltrokken wordt in de kerk, in een feestzaal of in openlucht, Manuela zal er voor zorgen dat het muzikaal gedeelte beslist een meerwaarde geeft op deze unieke dag van uw leven.

Wat maakt Manuela's performance zo uniek en sterk: zij is een pop zangeres die ook een volledige professionele klassieke zangopleiding genoten heeft. Door haar verworven technieken weet ze op perfecte wijze beide muziekstijlen te combineren. De know-how en respect voor zowel klassieke als hedendaagse muziek zijn haar troef. Zij zal bijvoorbeeld op een easy way een 'Beautiful Day' van U2 neerzetten en daarna bijvoorbeeld op een indrukkende manier een klassiek werk als 'Once Upon a Time in the West' en beide stukken op de manier zoals het hoort maar door toch een eigen interpretatie aan toe te voegen.
Houdt u tevens ook van trompet : we kunnen het programma aanvullen met de trompettist : zowel solowerk als samenspel met zang.

Wil u graag op uw viering klassevolle live muziek die naast - prachtig is - , ook de harten weet in te palmen en bovendien voor 'wauw'-momenten kan zorgen, dan is het uw juiste keuze om met Manuela in zee te gaan. Tevens bent u altijd welkom om naar een huwelijksmis te komen luisteren, graag sturen wij u een overzicht van de data toe. Neem ook eens een kijkje op onze comments page.

Hoe gaan we tewerk?

Op mijn website vindt u heel wat luisterfragmenten van verschillende genres zodat u een idee krijgt hoe uw huwelijksmis gaat klinken. Bezoek zeker mijn repertoirelijst en ontdek mijn uitgebreid en gevarieerd repertoire. U zal zien dat die repertoirelijst enorm is en dat is natuurlijk te danken aan de vele missen die we ondertussen hebben opgeluisterd en waardoor ons repertoire is aangegroeid. Veel van uw favorieten zullen er zeker bijbehoren.

Wij zijn altijd bereid om een nieuw liedje in te studeren als u dit liedje graag wenst, wij rekenen daar niets extra voor aan.

Neem contact op per mail of telefoon om te kijken of uw huwelijksdatum nog beschikbaar is. Graag wil ik u adviseren om niet te lang wachten om te boeken, want veel huwelijksdata vallen meestal in de periode tussen maart en oktober en daar ik mezelf als zangeres aanbied kan ik natuurlijk maar op een plaats tegelijk zijn.

Als we samen in zee gaan, dan zal ik u graag alle verdere praktische info doorgeven zoals de indeling van een huwelijksviering. Ik zal u ook een contract toesturen waarbij een voorschot van 100 Euro wordt gevraagd. Graag wil ik u ook verder adviseren met uw muziekkeuze. Uiteraard kiest u uw stukken zelf maar voor verder advies kan mijn ervaring u zeker verder op weg helpen om van uw huwelijksviering een onvergetelijk moment te maken.

Ik kijk er alvast naar uit om deze unieke dag met u te mogen delen!

Sopraan / Zangeres Manuela Van Geenhoven

Email: manuela.vgATskynet.be

Telefoon: (+32) (0)476 409 838

'I Want To Spend My Lifetime Loving You' (Tina Arena) - gezongen door Manuela