Manuela Van Geenhoven - sopraan / zangeres

Email: manuela.vgATskynet.be

UITVAART-BEGRAFENIS

Kerk en aula

Voor repertoirelijst ga naar Repertoire

Voor luisterfragmenten ga naar Muziekfragmenten

Bij het afscheid nemen van uw dierbare kan sopraan/zangeres Manuela door de aangepaste stijlvolle live muziek te brengen het verdriet van de familie verzachten tijdens deze plechtigheid. Bovendien zal deze muziek ook door de andere aanwezigen geapprecierd worden : een uitvaart is nooit een aangenaam gebeuren maar door deze muziek zal de plechtigheid 'aangenamer', rijker en opvullender worden. Uw genodigden zullen zeker in positieve zin naspreken over de muziek van de uitvaart, wat voor de familie alleen maar versterkend is.

Wij kunnen deze mooie serene muziek in de kerk tijdens de eucharistieviering brengen maar ook in het crematorium of aula van de uitvaartverzorger kan onze muziek mooi tot zijn recht komen. Onze live muziek zal steeds een meerwaarde betekenen bij dit laatste eerbetoon.

Wat maakt Manuela's performance zo uniek en sterk : zij is een pop zangeres die ook een volledige professionele klassieke zangopleiding genoten heeft. Door haar verworven technieken weet ze op perfecte wijze beide muziekstijlen te combineren. De know-how en respect voor zowel klassieke als hedendaagse muziek zijn haar troef. Zij zal bijvoorbeeld op een easy way een 'Afscheid nemen bestaat niet' van Marco Borsato neerzetten en daarna bijvoorbeeld op een indrukkende manier een klassiek werk als 'Ave Maria' of Aria van J.S. Bach en alle stukken op de manier zoals het hoort maar door toch een eigen interpretatie aan toe te voegen.

Door haar unieke beheersing van beide muziekstijlen kan Manuela u ook de muziek op twee manieren brengen, afhankelijk van de wensen van de familie en/of overledene.

1. Mogelijkheid: Manuela + begeleider met digitale piano. Hiervoor brengen wij ons eigen begeleidingsinstrument (digitale piano) met geluidsinstallatie en micro mee. Hierbij staan we vooraan de kerk, dit heeft ook een visueel voordeel : we staan dichter bij de familie en emoties van de muziek kunnen ook beter overgebracht worden. Dit is zowel voor het klassieke als het hedendaagse muziekgenre. Muziek zal meer zoals het origineel klinken : met violen, zachte orchestratie enz..
Houdt u tevens ook van trompet : we kunnen het programma aanvullen met de trompettist : zowel solowerk als samenspel met zang.

2. Mogelijkheid: Manuela + organist (alleen voor in de kerk). Hiervoor gebruiken we het orgel van de kerk : belangrijk is dat het orgel nog voldoende functioneert en goed gestemd is. Dit is voor het pure klassieke werk : Manuela zingt dan van hoogzaal zonder micro.

Op mijn website vindt u heel wat luisterfragmenten van verschillende genres zodat u een idee krijgt hoe de uitvaart gaat klinken. Daarnaast vindt u ook een volledige repertoirelijst van zowel hedendaagse als (licht) klassieke muziek.

Wij zijn altijd bereid om een nieuw lied in te studeren als u of de overledene dit lied graag wenst(e), wij rekenen daar niets extra voor aan.

Neem contact op - bij voorkeur per telefoon gezien de korte tijdspanne meestal met een uitvaart - om te kijken of de datum nog beschikbaar is (mail mag ook uiteraard). Manuela zal u dan een uitvaartprogrammavoorstel mailen met de indeling van een uitvaart volgens uw muziekgenre. Graag wil ik u ook verder adviseren met uw muziekkeuze. Uiteraard kiest u uw stukken zelf maar voor verder advies kan mijn ervaring u zeker verder op weg helpen om van de uitvaart een mooi en sereen moment te maken.

Sopraan / Zangeres Manuela Van Geenhoven

Email: manuela.vgATskynet.be

Telefoon: (+32) (0)476 409 838

'Hallelujah' (Alexandra Burke) - gezongen door Manuela