Groovecatcher - 'After The Rain' CD album

Email: manuela.vgATskynet.be

Groovecatcher - "After The Rain"


Groovecatcher is het chill-out muziek project van Manuela met de Engelse componisten Simon Cooper en Phil Webb. Groovecatcher's muziek neemt je van een jazz club in hartje stad naar een verlaten strand om van de zonsopgang te genieten, van een straathoek naar een oceaantocht. Groovecatcher's muziek is elegant cool... maar met een 'free spirit' die niet getemd kan worden.

Groovecatcher's debuutalbum "After the Rain" is gereleased in 2006 en toont Manuela's verbluffende en veelzijdige stem. Van de verrukkelijke harmonieen van 'Intoxicated' naar de sensuele improvisatie van 'Walking By' naar het hemelsmooie 'Angel of Nature"... Manuela blaast werkelijk leven in de 'cool' composities van Simon en Phil.

"After the Rain" prijkte in de Top 10 of iTunes album charts wereldwijd (zelfs nummer 3 in Belgie) en verschillende tracks van de album zijn reeds op meerdere compilatie albums van Hed Kandi, Sony BMG, Universal, Amazon enz... te horen.

Intoxicated
Click here to play an MP3 extract of the track MP3 music sample Click here to play a Windows Media extract of the track WMA music sample